Η εταιρεία E-LA-WON για να τιμήσει τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση 1821-2021 λανσάρει επετειακή, συλλεκτική, αριθμημένη limited edition φιάλη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Η ιδέα προέκυψε από μια παλιά φωτογραφία (1913) του παππού Κωνσταντή με τη στολή της προεδρικής φρουράς των Ευζώνων. Έτσι, με έμπνευση το Ελληνικό τσαρούχι, ως σύμβολο λεβεντιάς, αγωνιστικότητας και εθνικής υπερηφάνειας, δημιουργήσαμε – σε ένδειξη τιμής – την επετειακή φιάλη από ποικιλία «Αγριελιά + Μποτσικολιά».

«Δύο Χρυσά βραβεία από το Dubai για την ELAWON»

Όταν η προσπάθεια, η ποιότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία είναι συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη, δεν αργεί η αναγνώριση και η επιβράβευση.

Στο Διεθνή Διαγωνισμό του Dubai η ELAWON απέσπασε 2Χρυσά βραβεία ποιότητας και έτσι, ενισχύει τη θέση της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνοντας την ευκαιρία, στους εκεί αντιπροσώπους της, να «εκμεταλλευτούν» την υψηλή διάκριση.

Διαβάστε περισσότερα...

Όπως επισημαίνει ο CEO της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης, «επιλέξαμε να συμμετάσχουμε σε έναν από τους μεγαλύτερους σε κύρος διαγωνισμούς, αφενός γιατί το Dubai είναι γνωστό για την πολυτέλεια και τις αγορές, καθώς 16 εκατομμύρια περίπου τουρίστες το επισκέπτονται κάθε χρόνο, και αφετέρου τα ελαιόλαδα μας κατατάσσονται στα «The best Olive oils in the world» και αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό».

Η ELAWON συμμετείχε με:

  • Premium ελαιόλαδο, ποικιλίας Κουτσουρελιά και Κορωνέικη, το οποίο πρόσφατα διακρίθηκε – ύστερα από έρευνα 4,5 ετών – για την ασπίδα προστασίας του στη μάχη εναντίον της σκλήρυνσης κατά πλάκας
  • Superpremium ελαιόλαδο, ποικιλίας Αγριελιά και Μποτσικολιά, το οποίο κυκλοφορεί για φέτος σε «Επετειακή – Συλλεκτική» φιάλη για να τιμήσει την Eθνική μας επέτειο, ως πρεσβευτής του πρωτογενούς τομέα, και το οποίο, μάλιστα, έχει αποσταλεί στην Ομογένεια και σε Κυβερνητικούς φορείς.

Τέλος ο οργανοληπτικός ποιοτικός έλεγχος του διαγωνισμού DUBAI OOC Early Harvest αφορά πρωτόλαδα-αγουρόλαδα πρώιμης συγκομιδής

Pin It on Pinterest