Μεγάλη επιτυχία στο γιορτινό τραπέζι του E-LA-WON στο Mezzaluna στο Κεφαλάρι. Το event λάμπρυναν με την παρουσία τους πολλοί Φίλοι, Πανεπιστημιακοί, Δημοσιογράφοι, Γευσηγνώστες, Γιατροί, Ηθοποιοί, Εκπρόσωποι του Πρακτορείου Ξένου Τύπου, ο Γ.Γ. του ΣΕΒΙΤΕΛ, Γραφίστες, Τυποποιητές, Designers, Φωτογράφοι, Web designers, Άνθρωποι των Delicatessen.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά δοκιμάσαμε ένα ξεχωριστό μενού που συνδύαζε μοναδικές γεύσεις και αρώματα ειδικά σχεδιασμένο που ανέδειξε τα ευεργετικά και ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου E-LA-WON.

Αναδείχθηκαν διεθνή βραβεία, μετάλλια, έπαινοι, τιμητικές διακρίσεις και πιστοποιητικά ανάλυσης με ‘ισχυρισμούς υγείας’ καθώς επίσης παρουσιάστηκαν και οι νέες συσκευασίες.
Αρκετοί από τους συνδαιτυμόνας μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τα προϊόντα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαιτέρως :
Τον Προκόπη Μαγιάτη, την Ελένη Μελλιου, τη Βίκυ Φλέσσα, την Κική Τριανταφύλλη, το Γιάννη Δεβετζογλου, τη Ματίνα Ηρειώτου, τη Νατάσα Μωράκη, το Hasan Haci, το Γιώργο Κιούση, τον Ted Λέλεκα, το Βασίλη Καμβύση, το Γιώργο Οικονομου, το Γιάννη Καρβέλα, το Γιώργο Κούβελα, την Κατερίνα Αγαδάκου, το Σταμάτη Σταματίου, τη Σοφία Παπακωνσταντινου, το Νέστορα Παπανικολάου και τους οικοδεσπότες του εκλεκτού εστιατορίου Μαρίνα, Βασίλη, Βαγγέλη.

 

Pin It on Pinterest