Αναδημοσίευση από την τοπική εφημερίδα “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ”

Σχέδιο 1

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ “ΕLAWON”
Ο ελαιοπαραγωγός των…βραβείων

Ο κ. Γιάννης Καμπούρης έχει στενούς προσωπικούς και επιχειρηματικούς δεσμούς με το Ν. Καρδίτσας

 Πολύτιμη αναγνώριση της σημαντικής προσπάθειας, αλλά και… μεγαλύτερες απαιτήσεις για διατήρηση των ποιοτικών προδιαγραφών του προϊόντος φέρνει η νέα βράβευση της εταιρίας OLIVELAWON που εκπροσωπεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο E-LA-WON. Απέσπασε “Τιμητική Διάκριση”  Νεοφυούς παραγωγικής Αριστείας από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ στο πλαίσιο των βραβείων “Made in Greece 2015”, μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
 Η διάκριση αυτή έρχεται να (ξανα) επιβεβαιώσει συστηματική δουλειά που βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα της εταιρίας OLIVELAWON του κ. Γιάννη Καμπούρη, ο οποίος έχει στενούς προσωπικούς και επιχειρηματικούς δεσμούς με τα Καλογριανά και το Νομό Καρδίτσας. Μια επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει ιστορία πέντε γενεών από τη νήσο Ίμβρο και με τον ίδιο να αρχίζει την ενασχόληση με την καλλιέργεια της ελιάς πριν από 25 χρόνια όντας φιλόλογος! Σήμερα, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά έχει γνωρίσει την καταξίωση στο χώρο. Tο ελαιόλαδο E-LA-WON που παράγει και προωθεί με γνώμονα το σεβασμό στον καταναλωτή και το μεράκι για το προϊόν, έχει γίνει γνωστό διεθνώς έχοντας λάβει σημαντικές διακρίσεις.  Συγκεκριμένα έχει λάβει Χρυσό βραβείο στο Ισραήλ (Ιούνιο 2015), Αργυρό μετάλλιο στην Ιαπωνία (Απρίλιο 2015) και στην Ελλάδα Χρυσό Αριστείο για το μπουκάλι του και Έπαινο για τη συνολική εικόνα της συσκευασία του στη Μεσογειακή Έκθεση Ελαιοτεχνίας (Μάιο 2015).

Ευρύ φάσμα

 Ένα σημαντικό μέρος της ποσότητας του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου που εμπορεύεται προέρχεται από ιδιόκτητες ελαιώνες που καλλιεργούνται έξω από το Ξυλόκαστρο στην Πελοπόννησο. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως προσεγμένο προϊόν που καλύπτει ολόκληρο το φάσμα του καταναλωτικού κοινού: από ντελικατέσεν καταστήματα του εξωτερικού έως το μέσο ελληνικό νοικοκυριό.  Μάλιστα μετά την πρόσφατη συνεργασία με την κάβα – οινοποιείο “Καραμήτρου”, το προϊόν πλέον είναι διαθέσιμο και στο κοινό της Καρδίτσας.

 Στόχος του κ. Καμπούρη είναι ο συνδυασμός ποιότητας προϊόντος, επωνυμίας, συσκευασίας, πληροφοριών για το προϊόν καθώς και παραγωγή εμπορία συναφών προϊόντων με καινοτομικά χαρακτηριστικά Ουσιαστικά σκοπός δεν είναι να προωθηθεί ένα μεμονωμένο προϊόν, αλλά μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Ονομασία με…ρίζες
στη Μυκηναϊκή περίοδο

 Καθότι Φιλόλογος και επιτυχημένος επιχειρηματίας στον ιδιωτικό χώρο της εκπαίδευσης όπου μαζί με τους συνεργάτες του δημιούργησαν τα φροντιστήρια “σύγχρονο ” επόμενο ήταν η επωνυμία να παραπέμπει στην αρχαιότητα. Η σημερινή ονομασία ΕΛΑΙΟΝ αποτελεί αναλλοίωτη απόδοση της λέξης E-LA-WON της Γραμμικής Γραφής Β’, της πρώτης γραφής της ελληνικής γλώσσας, της Μυκηναϊκής περιόδου. Ο συνδυασμός της ποιότητας των προϊόντων, της πρωτότυπης συσκευασίας και της επωνυμίας E-LA-WON, έχουν ως στόχο τη σύνδεση των προϊόντων με την ιστορία και τον μύθο του κόσμου των αρχαίων Μυκηνών. 

 

 

Pin It on Pinterest