ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

insider.gr: “Ε-LA-WON: Το ελληνικό «χρυσό» ελαιόλαδο που κάνει διεθνή καριέρα”

Το ελαιόλαδο της E-LA-WON γρήγορα άρχισε να κερδίζει την αναγνώριση όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και να κατακτά διεθνή βραβεία για την ποιότητά του αλλά και για τις συσκευασίες του. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία, η οποία ασχολείται με τα υψηλής ποιότητας ελληνικά φυσικά προϊόντα διακινεί συνολικά 24 κωδικούς.
«Το ελαιόλαδό μας είναι με χειρωνακτική εργασία πάντα, μαζεύουμε τον καρπό με τα χέρια και το ελαιόποιούμε σε τρεις ώρες. Το διατηρούμε και το αποθηκεύουμε σε δεξαμενές με άζωτο και πάντα υπάρχει αυτή η φρεσκάδα. Όλα τα ελαιόλαδα είναι αγουρόλαδα, το μαζεύουμε από 5 έως 20 Οκτωβρίου» σημειώνει ο κ. Καμπούρης.

Διαβάστε Περισσότερα

parianostypos.gr: “Τελικά Είναι δυνατή η παράγωγη αθερμου Αγριελαιου”

Μερικά από τα σημαντικά οφέλη στην υγεία από το αγριέλαιο:
Ελαττώνει τη βλαβερή χοληστερόλη στο αίμα (LDL), Βοηθά στην ομαλή λειτουργία των αρτηριών και εμποδίζει τη δημιουργία θρομβώσεων, Μειώνει την αρτηριακή πίεση και βοηθά στην αντιμετώπιση της υπέρτασης, Συντελεί στην καλή υγεία του εγκεφάλου, καθώς και στην καλή υγεία των οστών, ειδικότερα στα μικρά παιδιά, αφού βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου, Εξαιτίας της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Ε , βοηθά στην ομαλή διαδικασία της γήρανσης και είναι απαραίτητο για τους ηλικιωμένους, Αποδεικνύεται « βάλσαμο» για το στομάχι, αφού ενισχύει το πεπτικό σύστημα και μειώνει τον κίνδυνο για την δημιουργία στομαχικού έλκους και γαστρίτιδας, Διαθέτει υπακτικές (καθαρτικές) ιδιότητες και βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου…

Διαβάστε Περισσότερα

kourdistoportocali.com: “Eλαιόλαδο πελοποννησιακής γης με φύλλα χρυσού”

O Γιάννης Καμπούρης και η εταιρεία του, E-LA-WON, δεν είναι άγνωστη στον επιχειρηματικό κόσμο και η αλήθεια είναι πως ο δαιμόνιος και ακούραστος φιλόλογος και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων με καταγωγή από την Ίμβρο, τα τελευταία τρία χρόνια απασχολεί συχνά-πυκνά τα media με τα προϊόντα του, κάποια από τα οποία είναι όντως καινοτόμα τόσο στη σύλληψη της ιδέας όσο και σε επίπεδο προώθησης.
Για παράδειγμα, άκρως εντυπωσιακή, αν μην τι άλλο, ήταν η ιδέα και η τελική παρουσίαση του E-LA-WON Luxury (Gold), του αρίστης ποιότητας ελληνικού εξαιρετικού Παρθένου ελαιολάδου με φύλλα βρώσιμου χρυσού, σε μια εξαίσια συσκευασία, που η εταιρεία προωθεί από το 2016, δίνοντας σε ένα μοναδικό προϊόν την αίγλη που του αξίζει και στοχεύοντας παράλληλα σε ένα αγοραστικό κοινό υψηλού οικονομικού επιπέδου.

Διαβάστε Περισσότερα

agronews.gr: “Διάκριση της E-LA-WON στα Healthy Diet Awards 2020”

Στο Atheneum Intercontinental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020 όπου επιβραβεύτηκε η αριστεία και η καινοτομία, στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας. Η E-LA-WON απέσπασε αργυρό βραβείο στην κατηγορία Healthy Food Product of the Year, και ειδικότερα, στα Functional Products. Τα βραβεία αυτά αντιπροσωπεύουν τον χώρο της ολιστικής ευεξίας και της ποιότητας της ζωής. Πρόκειται για μια νέα ελκυστική προσέγγιση μιας αγοράς η οποία μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς

Διαβάστε Περισσότερα

epixeiro.gr: “Ιωάννης Καμπούρης: Ο άνθρωπος πίσω από το ακριβότερο ελαιόλαδο παγκοσμίως”

Όταν λένε ότι οι Έλληνες είναι φιλόξενοι και ότι σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου σίγουρα μιλούν για άτομα όπως ο Ιωάννης Καμπούρης! Μπήκα στα «πράσινα» και γεμάτα θετικότητα γραφεία του και με υποδέχθηκε ο Ιωάννης με ένα όμορφο χαμόγελο, έναν καπουτσίνο και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι να με περιμένει στο τραπέζι καθώς δεν ήξερε τι από τα δύο θα προτιμούσα! Σοβαρά όμως, ποιος το κάνει αυτό; Ο Ιωάννης Καμπούρης είναι ένα άνδρας με φοβερό γούστο και στυλ, υψηλής ποιότητα σε όλα όσα κάνει, μιλάει με γεγονότα και εμπειρογνώμων, ανοιχτός σε νέες ιδέες και καλός ακροατής… επιδιώκει την τελειότητα σε ό,τι κάνει και φυσικά έχει ένα γοητευτικό χαμόγελο!

Διαβάστε Περισσότερα

bankingnews.gr: “Διάκριση της E-LA-WON στα Healthy Diet Awards 2020”

Στο Atheneum Intercontinental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020 όπου επιβραβεύτηκε η αριστεία και η καινοτομία, στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας.
Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.

Διαβάστε Περισσότερα

ypaithros.gr: “Διάκριση της E-LA-WON στα Healthy Diet Awards 2020”

Η E-LA-WON απέσπασε αργυρό βραβείο στην κατηγορία Healthy Food Product of the Year, και ειδικότερα, στα Functional Products. Τα βραβεία αυτά αντιπροσωπεύουν τον χώρο της ολιστικής ευεξίας και της ποιότητας της ζωής. Πρόκειται για μια νέα ελκυστική προσέγγιση μιας αγοράς η οποία μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Καμπούρης, τονίζει την αναγκαιότητα της στροφής προς τα Healthy Foods και πως στόχος της E-LA-WON είναι να παράγει συνεχώς καινοτόμα και υγιεινά προϊόντα.

Διαβάστε Περισσότερα

worldolivecenter.com: “E-LA-WON’s presentation”

3.500 years tradition from the Greek land! Olive oil. The liquid gold. The precious natural juice. Clear, pure, rich taste from just one drop… we re-Discover Mycenaean olive oil. Nature’s secrets in a bottle. Unleashing the power of well kept treasures from the Greek tradition can be a feast for our senses.
Keeping the tradition alive through generations.

Διαβάστε Περισσότερα

FNB Daily: “E-LA-WON Λάνσαρε συσκευασίες premium ελαιόλαδου”

Με νέα σειρά προϊόντων εμφανίστηκε στην έκθεση η E-LA-WON. H εταιρεία παρουσίασε νέο packaging λευκό μπουκάλι, που εμπεριέχει αγριελιά, μποτσικοελιά, καθώς επίσης και ατομικές συσκευασίες ελιάς με premium γεύση. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει λάβει βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για την σχεδίαση της συσκευασίας κολώνιας από λάδι, με τη χρήση τεχνολογίας NFCΤαυτόχρονα η ELAWON έλαβε βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για τη χρήση τεχνολογίας ευφυούς συσκευασίας με χρήση τεχνολογίας Near Field Communication, για τον εντοπισμό όλων των ιδιoτήτων που παρουσιάζει κάθε προϊόν της μέσω smartphone.

Διαβάστε Περισσότερα

greekliquidgold.com: “Expectations for the Greek Olive Harvest and Local Views”

Ioannis Kampouris’s reports on several areas where E-La-Won olive groves are located typify the variations in olive oil production within Greece. In Corinth, “production seems reduced by 30% for this year; in Lakonia, we expect increased production by 40% compared to last year; in Ilia [Elis], production will be the same as last year;” in Lamia, Fthiotida, a 50% reduction is anticipated.

Διαβάστε Περισσότερα

tasteid.gr: “Με νέα προϊόντα η E-LA-WON στην έκθεση Anuga”

Μέσα σε αυτή την κοσμογονία η E-LA-WON παρουσιάζει: – το νέο packaging λευκής φιάλης που θα υποδεχθεί το νέο blend Αγριελιάς και Μποτσικολιάς, -τις νέες ατομικές συσκευασίες ελιάς «exclusive luxury edition-premium taste experiences», -τη βεβαίωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής της Διπλωματικής εργασίας με τίτλο: Ολιστική Σχεδίαση συσκευασίας Κολόνιας ελαιόλαδου «Ε-LA-WON» με χρήση τεχνολογίας NFC (Near Field Communication)

Διαβάστε Περισσότερα

loutrakitv.gr: “Νέα προϊόντα, packaging και NFC λανσάρει η E-LA-WON στην Anuga”

Tέλος είναι η μοναδική εταιρεία που προσκόμισε φρέσκο, φετινό ελαιόλαδο με πιστοποιητικό από το ΕΚΠΑ με 1268 πολυφαινόλες και δόθηκε προς γευσιγνωσία μαζί με άλλα προϊόντα σε δημοσιογράφους, food bloggers και chefs στην ειδική διαμορφωμένη Αίθουσα Φιλοξενίας (Business Hospitality Center) στην προσπάθεια που κάνει η Enterprise Greece να αναδείξει τον αγροδιατροφικό πλούτο της Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Food Reporter: “ELAWON: Ελιές σε ατομική συσκευασία και πιστοποίηση από το Παν. Αθηνών”

Νέους κωδικού παρουσίασε στην Anuga η εταιρεία παραγωγής ελαιουργικών προϊόντων, ELAWON. Πρόκειται για τις ελιές σε ατομική συσκευασία, καθώς και μία νέα ετικέτα ελαιολάδου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκίνησε να παράγει για αγριέλαιο από αγριελιά και μποτσικολιά. Για την παραγωγή του οι ελιές συλλέγονται και ελαιοποιούνται σε τρεις ώρες.
Ταυτόχρονα η ELAWON έλαβε βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για τη χρήση τεχνολογίας ευφυούς συσκευασίας με χρήση τεχνολογίας Near Field Communication, για τον εντοπισμό όλων των ιδιoτήτων που παρουσιάζει κάθε προϊόν της μέσω smartphone.

Διαβάστε Περισσότερα

Υψηλής Ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τις Μυκήνες και εκλεκτό μέλι από θυμάρι, έλατο, καστανιά και άνθη πορτοκαλιού

Pin It on Pinterest