ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

epixeiro.gr: «Αυγουστιάτικα «αστέρια» για την E-LA-WON»

Η διεθνής γαστρονομία έχει σημείο αναφοράς τα βραβεία Great Taste που ισοδυναμούν με τα «βραβεία Booker». Χαρακτηριστικό της αναγνώρισης των «χρυσών αστεριών» θεωρείται η υποστήριξη από τα: Harrods, Rowchiffe, Selfridges και λοιπών καταστημάτων. Έτσι τα βραβευθέντα προϊόντα αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα και προσφέρουν στον καταναλωτή «σφραγίδα» εμπιστοσύνης και ποιότητας.

Διαβάστε Περισσότερα

SUCCESS-TV: «Η διαδρομή του Γιάννη Καμπούρη»

Πετυχημένος φιλόλογος και ιδιοκτήτης μια εταιρίας που παράγει και εμπορεύεται ελαιόλαδο στις πιο απαιτητικές αγορές του κόσμου με τεράστια επιτυχία. Ο σημερινός μας καλεσμένος, ο Γιάννης Καμπούρης, είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβήθηκε ποτέ τα δύσκολα, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν θεωρούσε ότι κάτι είναι ακατόρθωτο, γι’ αυτό και πέτυχε και στις δύο του δραστηριότητες. Και σαν φιλόλογος αλλά και σαν επιχειρηματίας. Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν την διαδρομή του…

Διαβάστε Περισσότερα

Εφημερίδα Δημοκρατία: «Λάδι κορωνέικο 24 καρατίων»

Ένα ελαιόλαδο το οποίο ξεχωρίζει για την ποιότητά του και τη συμβολή του στην υγεία του καταναλωτή δημιουργεί η εταιρία E-LA-WON. Την παραγωγή ξεκίνησε το 2014 ο φιλόλογος Ιωάννης Καμπούρης, που κατάγεται από την Ίμβρο, αντλώντας έμπνευση από την οικογενειακή παράδοση 5 γενεών.

Διαβάστε Περισσότερα

fmvoice.gr: «Αυγουστιάτικα «αστέρια» για την E-LA-WON»

«Όμορφο άρωμα με «στρογγυλεμένη» γεύση και μεγάλης διάρκειας «πινελιές» από καραμέλα», “Φρέσκα αρώματα από γρασίδι σε αρμονία με πράσινο αμύγδαλο”, “ «Ευγενές» άρωμα θυμαριού, γευστικό μέλι με ευχάριστη υφή”, “Χρυσό μέλι με άρωμα δάσους και με ευχάριστο καλωσόρισμα στον ουρανίσκο”

Διαβάστε Περισσότερα

To Agronews γράφει για το E-LA-WON

Από τις χώρες του μαύρου χρυσού το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι το καινοτόμο χρυσό ελληνικό ελαιόλαδο, E-LA-WON GOLD, της OLIVELAWON, το οποίο απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό υψηλών καταναλωτικών απαιτήσεων, τώρα βάζει πλώρη για Ρωσία.

Διαβάστε Περισσότερα

agronews.gr: «Αυγουστιάτικα «χρυσά αστέρια» για τα προϊόντα E-LA-WON»

«Η διεθνής γαστρονομία έχει σημείο αναφοράς τα βραβεία Great Taste που ισοδυναμούν με τα λογοτεχνικά βραβεία Booker. Χαρακτηριστικό της αναγνώρισης των “χρυσών αστεριών” θεωρείται η υποστήριξη μεταξύ άλλων από τα καταστήματα Harrods, Rowchiffe, Selfridges. Έτσι τα βραβευθέντα προϊόντα αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα και προσφέρουν στον καταναλωτή “σφραγίδα” εμπιστοσύνης και ποιότητας»

Διαβάστε Περισσότερα

Ελαιόλαδο: «Ο ανεκμετάλλευτος θησαυρός της ελληνικής γης»

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ναυτεμπορική: «Εξαγωγές και καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα»

Οι επιταγές της αγοράς σήμερα προστάζουν την ενίσχυση της καινοτομίας. Αυτό συνεπάγεται την επένδυση στην εφαρμοσμένη έρευνα του πρωτογενούς τομέα, η οποία ξεκίνησε να κάνει δειλά αλλά σταθερά βήματα. Το μεγάλο στοίχημα είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων της στους ίδιους τους παραγωγούς, ώστε να προσαρμόσουν την καλλιέργεια και την τεχνολογία τους στις νέες απαιτήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

fnl-guide.com: «Πέστο λιαστής τομάτας, Elawon»

Σχετικά πρόσφατα ξεκίνησε και η παραγωγή μελιών αλλά και έτοιμων αλειμμάτων όπως η μαιντανοσαλάτα και η πέστο λιαστής τομάτας την οποία και δοκίμασα σήμερα. Περιέχει λιαστή τομάτα σε ποσοστό 80%, φυσικά εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο καθώς από εκεί ξεκίνησε η εταιρεία, κρεμμύδι, βασιλικό, μέλι και μαστίχα με απαλή αίσθηση, δηλαδή μια σειρά προϊόντων της ελληνικής γης που το ένα βοηθάει να αναδειχθεί το άλλο σε μια πλήρως αρμονική συνύπαρξη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γ. Καμπούρης στην εκπομπή του Γ. Αυτιά «Καλημέρα» (ΣΚΑΪ)

Γ. Αυτιάς: «Φίλες και φίλοι, σε μια εκδήλωση πριν από λίγες μέρες συνάντησα έναν υπέροχο δάσκαλο από την Ίμβρο, τον κύριο Καμπούρη. Ο κύριος Καμπούρης σε αυτήν την εκδήλωση των προϊόντων την πατρίδας μας καμάρωνε. Καμάρωνε για τα προϊόντα της πατρίδας του…»

Διαβάστε Περισσότερα

action24.gr: «Γιάννης Καμπούρης: ‘Η διατροφή μας μέρος του πολιτιστικού μας πακέτου'»

Μέσα από το φαγητό περνά ένα κομμάτι της κουλτούρας μας στην επόμενη γενιά, ταξιδεύουμε στο χώρο και τον χρόνο. Το τραπέζι μας γίνεται σημείο συνάντησης της γαστρονομίας, της ιστορίας, της παράδοσης και της μνήμης. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να επενδύουμε στα παραδοσιακά μας προϊόντα, στηρίζοντας παράλληλα και την τοπική οικονομία.

Διαβάστε Περισσότερα

newpost.gr: «To E-LA-WΟΝ ταξιδεύει στη Μόσχα λόγω… συσκευασίας»

Τι θα μπορούσε να συνδέει μια μυκηναϊκή πανοπλία με το σύγχρονο design; Η E-LA-WON κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα. Σε μια εποχή μεγάλης ταχύτητας και πολλής πληροφορίας το marketing και το design είναι αναμφίβολα μια περίπλοκη τέχνη.

Διαβάστε Περισσότερα

gojimary.gr: «Σαλάτα με φασόλια και πέστο μαϊντανού»

Μόλις είδα όμως στο βαζάκι του E-LA-WON ότι δεν περιέχει ζάχαρη, ήθελα να το δοκιμάσω! Το πέστο αυτό, χρησιμοποιείται σε όλες τις βραστές σαλάτες, ταιριάζει και με παντζάρια πάρα πολύ, μπρόκολο, κουνουπίδι κτλ, αλλά σήμερα το έβαλα σε αυτή τη σαλάτα με φασόλια που της έδωσε άλλη σπιρτάδα!

Διαβάστε Περισσότερα
1 από 1412345...10...Τέλος »

Υψηλής Ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τις Μυκήνες και εκλεκτό μέλι από θυμάρι, έλατο, καστανιά και άνθη πορτοκαλιού

Pin It on Pinterest