ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

presspublica.gr: «Γιάννης Καμπούρης: Ελαιόλαδο, η χρυσή ασπίδα του οργανισμού μας»

Όλοι έχουμε διαβάσει για τα αναρίθμητα πολύτιμα στοιχεία που προσφέρει το ελαιόλαδο στον οργανισμό μας. Για τις ευεργετικές του ιδιότητες θα συζητήσουμε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας παραγωγής υψηλής ποιότητας προϊόντων ελαιολάδου E-LA-WON, κύριο Ιωάννη Καμπούρη.

Διαβάστε Περισσότερα

tamtam.news: «Eλαιόλαδο πελοποννησιακής γης με φύλλα χρυσού»

Ο Γιάννης Καμπούρης, άνθρωπος με παιδεία και ιδιαίτερα φιλοσοφημένος, όπως εύκολα φαίνεται και από τις συνεντεύξεις του, με έντονα βιώματα από την παιδική του ηλικία για την καλλιέργεια της γης, δημιούργησε -εν μέσω κρίσης- την εταιρεία E-LA-WON το 2014, το όνομα της οποίας μάλιστα εμπνεύστηκε από τις πινακίδες Γραμμικής Γραφής Β’ των Μυκηνών, αποκρυπτογραφημένες από τον Άγγλο αρχιτέκτονα Μισέλ Βέντρις, σύμφωνα με τις οποίες το ΕΛΑΙΟΝ αναφέρονταν ως E-LA-WON.

Διαβάστε Περισσότερα

FNB Daily: «Το E-LA-WON σε μελέτη για τη σκλήρυνση κατά πλάκας»

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Καμπούρης, δήλωσε ότι «η έρευνα που ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο Βογιαβλίδ της Ισπανίας σε πειραματόζωα εδώ και 2 χρόνια, τώρα θα εφαρμόζεται ασφαλώς και σε ανθρώπους, επιβεβαιώνοντας τις υψηλές φαινολικές ουσίες των ελαιολάδων E-LA-WON».

Διαβάστε Περισσότερα

agronews.gr: «Με 2 χρυσά η E-LA-WON στην έρευνα για σκλήρυνση κατά πλάκας»

«Έχουμε πλέον στα χέρια μας πολύ σοβαρά στοιχεία για τις θεραπευτικές ιδιότητες του ελαιολάδου με υψηλές φαινόλες. Χρειάζεται να συνεχιστούν στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ οι μελέτες που έχουν ξεκινήσει».

Διαβάστε Περισσότερα

madeingreece.news: «O Γ. Καμπούρης & η E-LA-WON: Το λάδι με φύλλα χρυσού & πελάτες εμίρηδες, βασιλικές οικογένειες τους Μπιλ Γκέιτς Μαρκ Ζούκερμπεργκ Τζένιφερ Άνιστον»

Σήμερα η E-LA-WON διακινεί 18 κωδικούς σε προϊόντα ελαιολάδου, μελιού και pesto. Άσσος στο μανίκι της εταιρείας όμως, είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με φύλλα βρώσιμου χρυσού που εμφιαλώνεται σε χειροποίητη πολυτελή συσκευασία και έχουν ήδη γευθεί βασιλικές οικογένειες, εφοπλιστές, φημισμένοι διεθνώς αθλητές και ηθοποιοί. Μεταξύ αυτών οι Μπιλ Γκέιτς, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Τζένιφερ Άνιστον, Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζόρτζιο Αρμάνι κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα

athina984.gr: «Με 2 Χρυσά “παράσημα” η E-LA-WON στην έρευνα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας»

Η εκδήλωση της απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος interreg Med Aristoil στο οποίο συμμετέχουν η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ιταλία, η Κύπρος και η Κροατία. Ο φετινός ήταν ο μεγαλύτερος Διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου παγκοσμίως όσον αφορά στον αριθμό συμμετοχών με περισσότερα από 2000 δείγματα.

Διαβάστε Περισσότερα

bankingnews.gr: «Από τη Νέα Υόρκη έως το Τόκιο χρυσές και αργυρές διακρίσεις για το E-LA-WON»

Η εταιρεία, εκτός από την παραγωγή, τυποποίηση και διακίνηση εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου δραστηριοποιείται και στον τομέα του μελιού με μεγάλη γκάμα προϊόντων αλλά και στην παραγωγή pesto’s. Τα προϊόντα της εξάγονται σε 18 χώρες με καινοτόμες συσκευασίες.

Διαβάστε Περισσότερα

CNN Greece: «Ένα success story με άρωμα Ελλάδος»

Ένα success story, πολλές διακρίσεις, αμέτρητα βραβεία και μία ιστορία που που κατάφερε να φτάσει σε δεκάδες χώρες του κόσμου… Ο φιλόλογος, Γιάννης Καμπούρης μιλά στο CNN Greece για τη μεγάλη του αγάπη, το ελαιόλαδο, αλλά και τα εκλεκτά προϊόντα που παράγει, τα οποία και κατάφερε να τα… «σερβίρει» ακόμη και σε Σαουδάραβες!

Διαβάστε Περισσότερα

ypaithros.gr: «Από τη Νέα Υόρκη έως το Τόκιο χρυσές και αργυρές διακρίσεις για το E-LA-WON»

Στη γη του Ανατέλοντος Ηλίου απέσπασε Αργυρό μετάλλιο για το ίδιο ελαιόλαδο η εταιρεία E-LA-WON πιστοποιώντας την ανώτερη ποιότητα μεταξύ 727 δειγμάτων απ’ όλο τον κόσμο, με συμμετοχές από τις μεγαλύτερες ελαιοπαραγωγικἐς χώρες της υφηλίου.

Διαβάστε Περισσότερα

zoomnews.gr: «Από τη Νέα Υόρκη έως το Τόκιο χρυσές και αργυρές διακρίσεις για το E-LA-WON»

Στο διαγωνισμό της Νέας Υόρκης ΝΥIOOC 2018 απέσπασε Χρυσό βραβείο Gold Award το Green Fresh E-LA-WON μεταξύ 1000 δειγμάτων από 27 χώρες. Στον διεθνώς καταξιωμένο και μεγαλύτερο παγκοσμίως από πλευράς συμμετοχών, διαγωνισμό το αγουρόλαδο –ποικιλίας Αθηνολιά- διακρίθηκε για τη χαμηλή του οξύτητα, τα φρουτώδη αρώματά του, το ισορροπημένο πικρό και πικάντικο και τις υψηλές πολυφαινόλες.

Διαβάστε Περισσότερα

oliveoiltimes.com: «54 Greek Olive Oils Awarded at NYIOOC»

The world of olive oil watched the NYIOOC press conference last week when the winners of all the categories were announced. Among the 1,000 competitors from 27 countries, there were 155 from Greece to compete in the most renowned annual olive oil competition. The results showed that their dedication and labor all year long to produce high-quality olive oil paid off, as they got away with 31 gold and 23 silver awards, setting a country record in the competition both in the number of Gold Awards and the overall wins.

Διαβάστε Περισσότερα
1 από 1912345...10...Τέλος »

Υψηλής Ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τις Μυκήνες και εκλεκτό μέλι από θυμάρι, έλατο, καστανιά και άνθη πορτοκαλιού

Pin It on Pinterest